2012-04-21 22:24:59• hírek • Póti Orsolya

Sistem koncertre buliztak az új főtéren

Sistem-koncerttel hívták fel a lakosság figyemét az elektromos hulladékok gyűjtésének és újrahasznosításának fontosságára.
Sistem-koncerttel hívták fel a lakosság figyemét az elektromos hulladékok gyűjtésének és újrahasznosításának fontosságára.

Április 20-27. között két informatív sátrat állítottak fel az Október 25 téren, ahol az elektromos hulladékok gyűjtésére és újrahasznosítására buzdítják a járó-kelőket. Szombat este koncerttel is felhívták a lakosság figyelmét a problémára.

Április 21-én, 21 órai kezdettel a Sistem együttes adott koncertet az új főtéren a Recolamp szervezet kampánya keretében. Az eső ellenére több százan kilátogattak a kolozsvári zenekar koncertjére. A zenekar tagjai átadták a kampány szervezőinek üzenetét, és arról is tájékoztatták a résztvevőket, hogy fontos az elektromos hulladékok megfelelő gyűjtése és leadása, erről pedig bővebb információt az április 27-ig felállított sátraknál kapnak.

A koncert teljesen felvillanyozta a Sistem-rajongókat, hiszen a legismertebb és legkedveltebb dalaikat játszották. Az együttes egyik tagja, Florin Romascu meglepetésben is részesült, ugyanis születésnapja alkalmából a zenekar többi tagja előadta a „La multi ani" című dalt.

A koncertre a Recolamp szervezésében került sor, amelyet 2007-ben alakította a Philips Románia, az Osram Románia, a Narva S.R.L. és a GE Magyarország. A szervezet célja az elektromos hulladékok összegyűjtése és újrahasznosítása, valamint az elhasznált világítótestek által okozott környezeti szennyeződés csökkentése a magyar-román határ mentén fekvő megyékben.

 

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: